Over CREATEctuur

CREATEctuur … CREATIEF IN ARCHITECTUUR

In elk ontwerp streven wij naar een unieke en creatieve combinatie van licht, ruimte, openheid, vernieuwing, vormgeving en functionaliteit. Wij beschouwen elk project als een uitdaging waarin de wensen van de opdrachtgever in een goede vertrouwensband tussen architect en bouwheer centraal staan.

De aard van onze projecten varieert sterk: ons orderboek is gevuld met woningen, appartementsgebouwen, kantoren, bedrijfsgebouwen en scholenbouw, zowel nieuwbouw als verbouwing, zowel traditioneel- als (hout)skeletbouw. Een voorkeur voor de hedendaagse architectuur is ons eigen, maar we werken ook zeer gedreven in de klassieke vormgeving.

De meeste van onze projecten situeren zich in de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Onze actieradius bedraagt op dit moment zo’n 50 km vanuit Bazel.

Het beroep van architect houdt meer in dan louter een plan tekenen. Een volledige opdracht betekent opmeten en uittekenen van bestaande toestand, uittekenen van voorontwerp, opmaken van bouwaanvraag- en aanbestedingsdossiers, detailtekeningen, evalueren van offertes en opmaken van aannemingscontracten, werfopvolging, nazicht van facturen en bijstand bij opleveringen.

Gezien de 10-jarige verantwoordelijkheid die een architect draagt over elk project, voeren wij enkel opdrachten uit met werfopvolging. Dit is niet alleen een deontologische verplichting vanuit de orde van architecten maar tevens een waarborg voor een correcte uitvoering van de bouwwerken.

Indien u wenst te bouwen of te verbouwen, zijn wij steeds bereid tot een vrijblijvend kennismakend gesprek. Dit kan tijdens de kantooruren maar ook ’s avonds, beide bij voorkeur na telefonische afspraak. Hiervoor zijn wij elke werkdag van 8u30 tot 19u bereikbaar op 03/774.19.22.